Worship service in English will be held on Sunday 8th November 2pm in Breiðholts-church at Mjódd. The English service at the Breiðholts-church will be regularly held on every 2nd Sunday of the month. It is open for all Christians and also for those who want to get to know more about Christianity. The service order will be based on Lutheran liturgy but simplified so that those who belong to other church denominations can join without feeling alienated.Guests are invited to coffee and refreshment in the congregational hall downstairs after the service. Welcome.

Pastor: Toshiki Toma, pastor for immigrants. Organist: Örn Magnússon

Messa á ensku verður haldin sunnudaginn 8. nóvember kl. 14 í Breiðholtskirkju.
Ensk messa verður í framhaldi haldin annan sunnudag hvers mánaðar á sama stað. Messan er opin öllu kristnu fólki ásamt þeim sem hafa áhuga á að fræðast um kristna trú. Messuform er lúterskt en einfaldara en hefðbundið form svo að fólk sem er ekki vant lúterskum messum, geti notið stundarinnar líka. Kaffisopi og samfélag í safnaðarheimili eftir messu. Verið velkomin.

Prestur: Toshiki Toma.  Organisti: Örn Magnússon